vrijdag 16 september 2011

Thermae Boetfort in Melsbroek

We hebben zonet voor u het wellnesscenter "Thermae Boetfort" in Melsbroek getest. Het werd een onvergetelijke dag en we kijken nu al uit naar ons volgend bezoekje.

Het eerste wat ons opviel was de fantastische locatie. Gelegen in een Kasteeldomein uit de 17de eeuw bieden de Thermen een spiksplinternieuw wellnesscenter waarbij de traditie perfect samengaat met de moderne infrastructuur.

Net zoals in zijn kleine broertje in Grimbergen kan je ook hier kiezen tussen naakt relaxen of in een badpak zweten. Beide afdelingen zijn goed van elkaar gescheiden, maar wie wenst kan natuurlijk (mits de kledijregels te respecteren) voor één prijs van allebei de complexen genieten.

Moenia is het naaktgedeelte: blikvangers zijn o.a. :
Paardenstalsauna, Zoutsteensauna, Eucalyptussauna, Ijskeldersauna, Mijnsauna, Stoombad, Voetbad met verwarmde zitbanken, Verwarmd buitenzwembad (32°C) met jacuzzi (36°C) in het midden, Kruidenbad (36°C), Relaxatieruimte met verwarmde ligzetels, Rustruimte,...

Curia is het Badpakgedeelte en biedt o.a. :
Lichttherapiesauna, Muzieksauna, Infraroodsauna, Relaxatiebad, Stoombad, Voetbad met verwarmde zitbanken, Verwarmd buitenzwembad (32°C), 2 Jacuzzi’s (36°C), Relaxatieruimte met verwarmde ligzetels, Rustruimte, ...

Daarnaast kan u (voor een meerprijs) verschillende arrangementen en/of behandelingen boeken zoals massages, schoonheidsbehandelingen, enz.

Bovendien is er een heerlijk restaurant met lekkere maaltijden aan democratische prijzen.

De toegangsprijs (voor een hele dag) bedraagt 26€, maar er zijn nog andere mogelijkheden zoals jaarabonnementen en meerbeurtkaarten.

Alle info vindt u op hun vernieuwde website : Thermae Boetfort

Geen opmerkingen:

Een reactie posten